Start uw eigen LGBT+ netwerk

Het creëren van een netwerkgroep van LGBT+ medewerkers (en bondgenoten) kan een belangrijke stap zijn naar een inclusief bedrijf of organisatie. Het netwerk maakt de seksuele en gender diversiteit binnen uw organisatie zichtbaar en kan bijdragen tot begrip en tot de beleidsontwikkeling van uw organisatie voor deze onderwerpen.

Dit netwerk kan ook functioneren als een steun- en netwerkgroep en ruimte bieden voor uitwisseling van goede praktijken.

De laatste jaren zijn er heel wat netwerken opgestart in bedrijven (bv. Accenture, BNP Paribas Fortis, ING,…) en bij overheidsorganisaties (Federale overheid, Politie, Defensie,…). Deze netwerken ontmoeten elkaar op de Open@Work evenementen.

Bent je een werknemer en wilt je een eigen werknemersnetwerkgroep opstarten, maar weet je niet hoe je anderen in je bedrijf kan bereiken? Bent u een diversiteits-, HR- of executive manager en wil je je LGBT+ medewerkers aanmoedigen om een netwerk op te starten?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor tips, trics en begeleiding of om je in contact te brengen met andere netwerkgroepen.